Mart Meijer

Begonnen als assistent-accountant in 1990 om vervolgens in 2000 vennoot van kantoor Amsterdam te worden bij Arenthals Grant Thornton. Actief in controle- en adviespraktijk. In 2001 overstap naar het bedrijfsleven, als financieel directeur bij NFO Trendbox. Door NFO veel internationaal bezig geweest en een jaar algemeen directeur geweest van NFO Trendbox. In 2004 door management buy-out mede eigenaar van Trendbox. In 2006 IFS Finance opgestart. Inmiddels bestaat de IFS Groep uit 3 entiteiten : IFS Finance en Fiscaal, IFS Interim en IFS Insite. Gedurende de gehele periode veel kennis opgedaan van Exact software. Zowel HBO als universitaire als accountancy opleidingen gevolgd.

Richard Reeskamp

Richard is een zeer ervaren CFO, meer dan 20 jaar werkzaam geweest voor met name internationaal opererende ondernemingen. Naast finance en control, is hij ook vaak verantwoordelijk geweest voor ICT en logistiek.

Richard is veel in het buitenland werkzaam geweest; aantal jaren in Spanje buitenland gewerkt en gewoond.

Vanaf 2004 is hij actief in Interim management, consultancy en business ventures.
Specialiteiten: Turnarounds, Change Management, Mergers & Acquisitions, Business Development, Business Intelligence.

Jacco Huisman

Jacco is ongeveer 20 jaar werkzaam in de ICT industrie en heeft verschillende rollen vervuld bij internationale ICT-leveranciers. Daarbij heeft hij zich onder andere bekwaamd in het verkoop-vak.

In 2008 is hij als zelfstandig ondernemer gestart en heeft hij een aantal innovatieve softwareleveranciers geholpen in hun opstart- en groeifase. Nu o.a. mede-eigenaar van Beegua, waar hij verantwoordelijk is voor alle marketing- en sales activiteiten.

Erik Petiet

Erik is van origine accountant (AA), heeft de nodige ervaring opgedaan in het accountantsvak. Hij heeft in de detachering op financiële functies in veel keukens mogen kijken.

Al met al de nodige bagage om uitdagende financiële trajecten te begeleiden en tot een goed einde te brengen. Erik is mede-oprichter van o.a. IFS Finance, en mede-aandeelhouder in Beegua.

Elgar Brunot

Dennis Jacobs