Diract (Software ontwikkeling)

DiractIT is een softwareleverancier op het gebied van Retail, Distributie en Management Software oplossingen. Onze jarenlange kennis en ervaring is gebundeld in onze toonaangevende softwareproducten voor verkoop (webshop en kassa), logistieke processen en managementrapportages.

Diract onderscheidt zich van veel andere softwareleveranciers door een heel klantgerichte, pragmatische aanpak en een persoonlijke benadering. Diract werkt efficiënt, wat resulteert in een concurrerende prijsstelling.

Diract doet zaken met midden- en kleinbedrijf maar ook met internationale high-end business.

Dutch Intelligence group (Online- product en concept ontwikkeling)

Dutch Intelligence Group (DIG) ontwikkelt innovatieve web- en businessconcepten voor bedrijven en organisaties. Soms in opdracht van klanten en soms voor eigen rekening en risico. Innovatie en creativiteit staan hoog in het vaandel, maar gaan gepaard met een hands-on, oplossingsgerichte benadering.

DIG levert oplossingen, advies en implementatie op de volgende terreinen:  Business Intelligence, e-Commerce, Online Communities en concept-, product- en diensteninnovatie.

IFS Finance (Financiële administratie & control)

IFS Finance heeft ruime ervaring op financieel administratief gebied. Onze insteek is om middels samenwerking, interactie en innovatieve oplossingen tot een beter resultaat te komen, waarbij resultaat niet enkel in geld uitgedrukt hoeft te worden. Bij voorkeur en waar mogelijk doen wij onze werkzaamheden bij u op locatie. Dit versterkt de uitwisseling van informatie en biedt ons de mogelijkheid om meer gevoel te krijgen bij wat er binnen uw onderneming speelt.

Spreekwoordelijk zit IFS Finance met de ondernemer aan dezelfde kant van de tafel. Naast het daadwerkelijk uitvoering geven aan de administratie en het opstellen van de jaarrekening fungeert IFS Finance ook als financiële sparringpartner voor de ondernemer. 

ID Insite (Ontwikkelmaatschappij)

ID Insite is de ontwikkelmaatschappij van IFS. Innovatieve oplossingen op financieel gebied.

 

Parentix (Hosting & provisioning)

Parentix is dé 100% Windows based Application Service Hosting Provider van Nederland. Wij lossen ICT vraagstukken en knelpunten efficiënt en slagvaardig op. Met behulp van innovatieve totaaloplossingen. Een unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardige softwareproducten en moderne betrouwbare hostingdiensten.

Exact Online

Beegua is gecertificeerd Exact partner voor zowel Exact Online Als Exact Globe Next.
Beegua heeft een standaard koppeling met de applicaties van Exact, en kan alle data uit deze omgevingen vertalen naar heldere en begrijpelijke dashboards.
 
U kunt Beegua vinden onder het kopje Exact Appcenter, oplossingsbegied Rapportage.


TwinField

Beegua is software-partner van TwinField, leverancier van online boekhoud software. Beegua heeft een standaard koppeling met TwinField en kan alle data uit TwinField vertalen naar haar dashboards.
 
U kunt Beegua vinden onder het kopje TWINAPPS.