Financieel manager / controller

Tijdige en betrouwbare management informatieAls finance manager of controller heeft u een belangrijke interne klant, uw directie.U wilt hen voorzien van tijdige en betrouwbare stuurinformatie. U heeft het juiste inzicht in de budgetten en de actuals. U analyseert, en adviseert uw directie.

U geeft de juiste voorzet.  (en de directie hoeft alleen nog maar in te koppen).

Franchise / Vestigingsbedrijf

Franchise ondernemers en vestigingsmanagers hebben de blik naar buiten gericht. De administratie is een ‘belangrijke bijzaak’. Focus ligt op de zaak, niet op de bijzaak. Het hoofdkantoor of de franchisegever  kan juist op dat gebied prima ondersteuning bieden. Grip en controle verschaffen door de juiste stuurinformatie per vestiging aan te leveren. Te laten zien wat wel goed gaat, en wat niet. En door te benchmarken met andere filialen en vestigingen.

Het hoofdkantoor of de franchisegever wil juist de managementinformatie van alle vestigingen weer verzamelen in 1 helder overzicht. Maar wil geen bakken met geld uitgeven aan dure business intelligence oplossingen. Hoe regel je het goed?Met Beegua dashboards per vestiging en de Multi-Company add-on zorg je ervoor dat elke vestiging zijn eigen specifieke informatie ontvangt. Tegelijkertijd houdt je op het hoofdkantoor het totaaloverzicht, en kun je snel filteren op bijv. vestigingsnivo voor de details per vestiging.