Wat levert Beegua mij op, wat zijn de voordelen ervan? Elke situatie staat natuurlijk op zich, maar onderstaande opsomming geeft een goed beeld van de voordelen die onze klanten ervaren met Beegua. Wilt u zo concreet mogelijk ervaren wat de voordelen van Beegua zijn voor uw eigen bedrijf? Probeer Beegua dan 1 maand uit en vraag een kostenloze proefrit aan.

Nooit meer naar de kast

Met Beegua kunt u vanuit uw management dashboard doorklikken op onderliggende data, zoals bijv. grootboekkaarten. U kunt zelfs doorklikken tot op het originele boekstuk (bv een factuur) en dit op uw scherm tonen. U hoeft niet meer op zoek naar oude facturen en kunt afscheid nemen van uw papieren archief. Een Beegua-dashboard geeft u zowel een totaaloverzicht als ook de kleinste details.

Flexibel

Alles wat in uw databron aanwezig is, kan via Beegua in een dashboard worden getoond.U stelt zelf uw eigen dashboard samen. Welke grafieken, welke KPI’s, over welke periode en van welk bedrijf of kostenplaats.Dat bepaalt u helemaal zelf.

Gemakkelijk

In een handomdraai maak je zelf een eigen dashboard, ook al ben je geen (financieel) expert.Zonder een handleiding te gebruiken, zonder training en zonder het inhuren van een dure consultant.

Snel inzicht

Letterlijk in 1 minuut al maak je je eigen dashboard. Drag&drop je grafieken, rapporten en kpi’s uit de bibliotheek in je eigen dashboard.En met een paar muisklicks filter je deze data verder tot op het gewenste nivo.

Van eenvoudig tot zeer complex

Met Beegua maak je zowel dashboards met enkelvoudige componenten, als ook complexe componenten en filters. Naast de standaard enkelvoudige en meervoudige componenten die al beschikbaar zijn, kun je ook je eigen componenten bouwen waarin je verschillende dimensies uit je databron laat samenkomen.

Meerdere bedrijven en administraties samenvoegen

Als je meerdere administraties hebt en je wilt niet tussen administraties switchen, dan kan je middels de add-on “Beegua - Multi Company” op 1 dashboard de grafieken / rapporten en kpi’s van meerdere administratie visualiseren.

Online

Beegua werkt volledig online, en is dus altijd en overal via een internetverbinding toegangkelijk. 

Veilig

Beegua maakt gebruik van een op veiligheid gecertificeerd datacenter wat gespecialiseerd is on het online ebeschikbaar stellen van bedrijfscritische applicaties. Beegua’s datacentre is ISO 27001 gecertificeerd (certificatie ogv informative- en databeveiliging).Beegua’s datacenter bevindt zich vlak bij een van ‘s werelds grootste internext exchange knooppunten, in Amsterdam. Dit zorgt voor een optimale internet verbinding van en naar uw data.Datatransfer: Het transfereren van data van en naar Beegua gebeurt dmv SSL encryptie. 

Maandabonnement

Beegua wordt geleverd in een maandelijks opzegbaar abonnement.Beegua is leverbaar vanaf 5,- per maand.