MET BEEGUA MEER TOEGEVOEGDE WAARDE LEVEREN AAN UW KLANTEN.

De mensen achter Beegua hebben zelf een jarenlange financiële en accountancy achtergrond. Vanuit de eigen uitgebreide kennis en ervaring helpen wij accountants en administratiekantoren al jaren succesvol met het benutten van kansen en het zien van onbegrensde mogelijkheden. Een juiste combinatie van uitgebreide kennis en ervaring op gebied van accountancy en weten wat er speelt in de markt.

Uw klanten beter adviseren

Met Beegua kunt u heel efficiënt professionele management rapportages en overzichten maken voor uw klanten. U krijgt nieuwe inzichten in het reilen en zeilen van uw klanten. Dit geeft u nieuwe aanknopingspunten voor andere en meer inhoudelijke advisering. U verrrast uw klanten hiermee op een positieve manier, en u onderscheidt zich nadrukkelijker van andere kantoren. Wie wil dat nou niet?

Één versie van de waarheid

Veel  accountants maakten of maken nog steeds gebruik van spreadsheets voor het maken van overzichten en rapportages. Waarom eigenlijk? Spreadsheets maken kost veel tijd, elke collega heeft zijn eigen versie te maken en ook te onderhouden. Zonde van uw tijd! Beegua put altijd uit een en dezelfde databron. Daarom is er slechts 1 versie van de waarheid mogelijk.Optimale consistentie, daarin zit de werkelijke waarde. 

Accountants die met Beegua werken zijn o.a.:

  • Jan Accountants
  • DekeijzerNipius
  • EMO Adviseurs en Accountants
  • IFS Finance